Connect with us

News

Nostalgie: Vanaf deze datum kijk jij Het Huis Anubis via Videoland

Heb jij vroeger ook alle afleveringen én films van Het Huis Anubis bekeken? Dan zul jij er vast ook weleens van balen dat je de serie moeilijk weer terug kunt kijken. . Gelukkig heeft Videoland goed nieuws voor alle fans van Het Huis Anubis, want de nostalgische jeugdserie komt deze zomer namelijk op Videoland.

Op Instagram heeft Videoland een hint geplaatst naar Het Huis Anubis. “Raad jij welke tekst ontbreekt? Dan beloven wij deze titel deze zomer te releasen!”, schrijft de streamingdienst van RTL vandaag op Instagram.

Fans van Het Huis Anubis wisten direct dat het ging om Het Huis Anubis. “Dit is echt het beste nieuws ooit”, reageert iemand onder het bericht. “Ik word helemaal gek!”, schrijft iemand anders. Fans zijn door het dolle heen. “Dit is legendarisch, gewoon mijn jeugd op Videoland”, zegt een fan.

Het Huis Anubis begon in 2006 op Nickelodeon en groeide uit tot een gigantische hit. Na vier seizoenen en twee bioscoopfilms stopte de serie in 2009. In 2018 kwam de cast weer samen voor een reünie-aflevering, waarin zij terugblikte op de Nickelodeon-serie en het enorme succes.

Vanaf 3 augustus kan je Het Huis Anubis streamen op Videoland. Nog heel even afwachten dus, maar dit nieuwtje is in ieder geval heel erg leuk. Ben jij er al klaar voor? Wij in ieder geval wel. Sibuna!

https://www.instagram.com/p/CACWeQ0K1i-/?utm_source=ig_web_copy_link