Connect with us

Viral

Mensen doen massaal mee aan dé pedicure-trend: het hebben van extra lange teennagels

Sinds acrylnagels voor het eerst werden gemaakt, werden vrouwen verliefd op lange nagels. Nagelontwerpen hebben zich ontwikkeld tot een ware kunstvorm, maar de nieuwste trend is echt iets anders. Om de een of andere reden zijn acrylnagels niet langer alleen voor je vingers. Nu voegen vrouwen ook lange klauwen aan hun teennagels toe. Hoewel de nagels zeker stijlvol zijn, is deze trend absoluut een ongewone bevlieging.

De lengte van de teennagel is volledig afhankelijk van het individu. Sommige dames voegen gematigde nagels toe in stijlvolle kleuren en ontwerpen. Andere vrouwen gaan helemaal uit met lange klauwen op hun tenen.

Het enige dat we zeker weten is dat je deze scherpe teennagels niet mag missen. Dit is een trend die we voor altijd zullen onthouden.

Deze acrylnagels zijn niet alleen te vinden op je typische buur of vriend op het werk. Beroemdheden komen ook in actie.

Onlangs haalde Rihanna het nieuws van de beroemdheid met haar lange, witte teennagels. Het lijkt erop dat ze deze look al jaren rockt, maar deze zomer is het pas een wijdverbreide trend geworden.

Onze eerste vraag was hoe iemand schoenen kan dragen, maar het lijkt erop dat sneakers verboden zijn met deze look. Het is bijna een teken van klasse dat je deze lange teennagels mag hebben.

Als je klauwen op je tenen hebt, moet je constant sandalen en open schoenen kunnen dragen. Dit werkt voor beroemdheden zoals Rihanna, maar de rest van ons kan een aantal pijnlijke momenten hebben terwijl we onze klauwen in kleine sneakers proberen te persen.

Als je niet kunt geloven dat iemand lange teennagels zou hebben, ga dan naar Instagram en bekijk alle foto’s.

Deze nieuwe trend betekent dat bijna elke schoenoptie uitgesloten is. Met een bootseizoen om de hoek, kunnen we ons niet voorstellen dat deze trend nog lang zal doorgaan. Op een gegeven moment zullen lange teennagels moeten verdwijnen om plaats te maken voor voeten die klaar zijn om op te starten. We kunnen tenminste hopen.

Heb je deze trend op het strand gezien deze zomer? Laat ons weten wat je denkt!