Connect with us

News

OMG: Op deze pizza zitten 41 verschillende soorten kaas

Published

on

Op de redactie begon iedereen te watertanden van dit smakelijke nieuws. Er komt namelijk een pizza met 41(!) verschillende soorten kaas. Vooral voor de echte kaas-lovers onder ons is dit misschien wel het beste nieuws van 2019. De quattro formaggi pizza is niet meer. Lees snel verder en kom erachter wie dit pareltje bedacht en waar jij deze overheerlijke pizza binnenkort eet.

Oké, we hoeven nog geen afscheid te nemen van onze geliefde quattro formaggi pizza, want deze pizza met 41 soorten kaas is eigenlijk een gigantische upgrade van de oude klassieker. De reden dat deze pizza wordt gelanceerd is vanwege het Eurovisie Songfestival dat start op dinsdag 14 mei aanstaande. Aan de zangcompetitie doen 41 landen mee en op de 41-kazen pizza zit kaas uit al deze 41 landen. Op de verrukkelijke pizza zit onder andere (ja-ja) Nederlandse Gouda kaas, Spaanse Manchego, Britse Wensleydale, Franse Camembert en nog véél meer soorten kaas.

De kazige pizza was het idee van SpareRoom. Dit is een website waarop je een kamergenoot scoort. Volgens de organisatie van SpareRoom is het Eurovisie Songfestival ontzettend populair onder de bewoners en pizza is natuurlijk hét perfecte eten om met elkaar te delen (daar hebben wij stiekem onze twijfels bij). Op de Instagram van SpareRoom krijg je een sneak peak in de keuken. Zo zie je welke lekkere soorten kaas er allemaal op de pizza zitten.

Deze Eurovisie Songfestival pizza is in ieder geval wel een reden voor een pizza party. Helaas moet je wel naar Londen om van deze pizza te genieten. Wij horen een goed excuus voor een stedentripje met je beste vriendin of je lover!

Trending