Connect with us

Showbizz

Ook dit koppel heeft Temptation Island 2019 niet overleefd

Published

on

Twee weken geleden lieten wij jullie al weten dat Laura en Roger de ultieme relatietest niet hebben overleefd. Hoewel het laatst kampvuur nog niet is geweest, zijn we erachter gekomen dat nog een koppel Temptation Island niet heeft overleefd. Raad jij al over welk koppel wij het hebben? Lees snel verder.

Dit Temptation-koppel is uit elkaar
Er is weer juicy nieuws over deelnemers van ons favoriete programma: Temptation Island 2019. Het schijnt namelijk dat nog een koppel de ultieme relatietest niet heeft overleefd. We hebben het over Rodanya en Morgan. Het stel leek ijzersterk op het eiland, maar achteraf bleek het toch niet het powerkoppel te zijn zoals het leek. Het schijnt zelfs dat verleider Danicio hier iets mee te maken heeft. De Facebook-pagina Team Tempa schrijft het volgende:

”Rodanya en Morgan hebben het laatste kampvuur overleefd. Wij hoorden geruchten dat het na de opnames mis is gegaan en Danicio hier ook iets mee te maken had 🔥😯. Dit filmpje bevestigt dat het inderdaad over is tussen Rodanya en Morgan. Morgan en Sidney hebben ruzie. Rodanya laat op haar insta verhaal zien dat zij Sidney steunt en niet Morgan💔.”

Morgan en Sidney hebben ruzie
Daarnaast lijkt het erop dat Morgan en Sidney sinds vorige week ruzie hebben. Hoe deze ruzie precies is ontstaan is nogal onduidelijk. Bekijk hieronder de conversatie tussen de twee Temptation Island-0kandidaten via Instagram-Stories.

Trending