Connect with us

Showbizz

Dit is de reden waarom Temptation-koppel Laura en Roger uit elkaar zijn

Hoewel Temptation Island 2019 nog in volle gang is, weten we nu al dat niet alle koppels de ultieme relatietest hebben overleefd. Vorige week werd namelijk al duidelijk dat Laura en Roger na Temptation Island niet samen verder gingen. Waarom het uit is tussen de twee bleef nog even geheim, maar inmiddels geeft Laura meer duidelijkheid.

Het leek er misschien op dat Laura en Roger de sterkste relatie van alle koppels op het eiland hadden, maar niets blijkt (voor alsnog) minder waar. Het schijnt namelijk dat Milou en Heikki nog samen zijn, maar dat ‘powerkoppel’ Laura en Roger wél uit elkaar zijn. Waarom het koppel Temptation Island niet overleefde bleef onbekend, totdat Laura een boekje deed tijdens Goedele on top.

Goedele Liekens viel meteen met de deur in huis en vroeg Laura of het klopte dat zij en Roger geen koppel meer waren, waarom Laura antwoordde: ”Ja, we zijn momenteel geen koppel meer.” Laura vertelde vervolgens in het programma dat het Rogers keuze was om uit elkaar te gaan. ”Hij weet niet zo goed meer wat hij wil qua toekomst, waar hij wil wonen, wat hij wil doen met werk,” volgens Laura. “Hij wil even tijd voor zichzelf nemen en alles uitzoeken. En ik heb daar respect voor.” Laura vertelt ook dat zij een relatie met Roger nog steeds ziet zitten en dat ze elkaar nog af en toe spreken.