Connect with us

Viral

Temptation-Delphine over Bert: “Hij is al twee keer naar een dames geweest”

Temptation Island is niet meer zo erg dat de verleidsters en verleiders alles uit de kast halen om de koppels tot een vluggertje in de slaapkamer te verleiden, maar is de twist dat deze mensen ook op zoek zijn naar ware liefde.

Voor de rest is natuurlijk wel alles hetzelfde in de Videoland serie, want de deelnemers worden wel zo uitgezocht dat je er maar een klein lucifertje bij moet houden en je hebt een voor de kijkers thuis een leuke ontploffing. Zo doet aan Temptation Island: Love or Leave het koppel Delphine en Bert mee.

Het koppel is al wat jaartjes bij elkaar en Bert heeft een aantal jaren geleden een meisje gekust. Vervolgens wordt Delhine echt afgeschilderd als een ziekelijk jaloerse vrouw die thuis ook camera’s heeft opgehangen om Bert in de gaten te houden. En nu kwam afgelopen de aap uit de mouw waarom Delhine al deze trucen uit de kast haalt, want Bert was al twee keer gedaan met dames voor geld.

In een door Bert geregelde hotelkamer. En het was alleen een massage blijft Bert volhouden. Sowieso al een hilarisch fragment, maar wordt nog leuker als Creatiffdutch ermee aan de gang is gegaan. Bert is trouwens al gespot met een andere vrouw, dus we kunnen wel de conclusie trekken dat dit koppel niet meer bij elkaar is