Connect with us

Showbizz

Temptation Island’s Milou en Heikki zijn weer bij elkaar

Hoewel Temptation Island 2019 al een tijdje is afgelopen, begint het seizoen pas echt de leven na de laatste uitzending. Tussen Laura en Roger ging het uit, Demi zou dagelijks contact hebben met Gaetan en Milou heeft gekust met Jietse. Gelukkig eindigt het Temptation-sprookje voor Milou en Heikki met een happy ending (en leefden ze nog lang en gelukkig).

Jij hebt alle aflevering van Temptation Island 2019 gezien en denkt huh!? Ze verlieten toch al koppel het eiland? Yes, dat klopt. Hierna ging het uit en vervolgens dus weer aan. Snap jij het nog!? Goed, hou je vast.

Milou en Heikki waren na Temptation Island nog twee maanden een stel, maar hierna ging het uit. Milou twijfelde aan de relatie en maakte het uit. Na een maand kreeg ze spijt van haar move, maarja toen had Heikki inmiddels al een ander liefje (ja, na een maand).

Toch had Milou haar zinnen gezet op haar ex Heikki en deed ze haar best om hem terug te winnen. Heikki gaf hier aan toe en ze waren back together.  Nu denk je einde verhaal? Maar nee, *the story continues*. Na twee weken merkten ze dat het toch niet lekker ging en besloot Heikki daarom om weer terug te gaan naar zijn nieuwe liefje. Snap je het nog?

Milou en Heikki hadden elkaar op elke mogelijke manier verwijderd en zochten geen contact meer. Je raadt het al, niet voor lang. Ze kregen weer contact en Heikki ‘ditcht’ zijn nieuwe scharrel weer voor ‘ons Milou’. Inmiddels zijn de twee dus wéér bij elkaar maakten ze via Instagram bekend, maar dit keer doen ze het wel rustig aan.