Connect with us

Showbizz

Deze gebeurtenis tussen Heikki en Ayleen werd niet uitgezonden in Temptation Island 2019

Donderdag avond was alweer aflevering 10 van Temptation Island 2019 op televisie te zien (aflevering 11 op Videoland of via deze link), maar tot nu toe is er nog vrij weinig gebeurd. Alleen Heikki en Ayleen en Milou en Jietse houden het nog een kleine beetje spannend voor ons. Zo is er iets gebeurd tussen Heikki en Ayleen, maar werd dit niet uitgezonden in Temptation Island. Ayleen vertelt er in een video meer over. 

Temptation Island 2019
Er zijn nog maar weinig spannende dingen gebeurd in dit seizoen van Temptation Island en hij wordt ook al bestempeld als saaiste seizoen ooit. Toch zijn we allemaal heel nieuwsgierig hoe het afloopt met de koppels. Zo weten we al dat Laura en Roger een punt achter hun relatie hebben gezet en is dit koppel zeer waarschijnlijk nog samen. Maar we willen ook nog even terugkomen op een gebeurtenis tussen Heikki en Ayleen, die niet werd uitgezonden.

Heikki en Ayleen
Misschien kan je het nog wel herinneren; Ayleen vertelde in een aflevering dat Heikki tegen haar zei dat ze binnen twee dagen zijn piemεl in haar mond zou hebben, maar we hebben het Heikki nooit horen zeggen in één van de Temptation Island-afleveringen. We moeten natuurlijk niet alles geloven wat de verleiders en verleidsters zeggen, maar in een video van Concetrate Velvet vertelt Ayleen nogmaals over deze gebeurtenis. Zo zegt ze dat hij het écht tegen haar had gezegd en dat de crew er ook bij was. Check haar volledige reactie in de video hieronder (vanaf minuut 4:16).