Connect with us

Viral

Oom van Ali B spreekt schande over documentaireserie Ali Bouali

Op Videoland kun je naar de documentaireserie Ali Bouali kijken. In deze vierdelige serie wordt de kijker meegenomen in het priveleven van de rapper en presentator die al ruim twintig jaar in de schijnwerpers staat.

Zo komen jeugdvrienden, familie en vrouw van Ali aan het woord, maar ook zijn collega’s zoals onder andere Marco Borsato, Boef, Waylon en Brace vertellen over hun band met Ali. Ook komt de moeilijke jeugd van de knuffelmarokkaan aan bod. Zo werden Ali en zijn broertje op jonge leeftijd vertalen door hun vader. Doordat de moeder van de jongens altijd aan het werk was, belandden ze op straat en kregen ze te maken met drugs en geweld.

Familie Bouali vindt docu schande
De familie Bouali schijnt het toch niet helemaal eens te zijn met deze documentaire. Helemaal niet zelfs en ze spreken er schande van. Een oom van Ali, de broer van zijn vader, heeft een video gemaakt waarin hij duidelijk wil maken dat de documentaire vol leugens zit. Ali wordt uitgemaakt voor egoist en de broer van zijn vader zegt dat er binnenkort meer informatie over de leugens naar buiten zal komen. Zorg dus dat je popcorn in huis hebt voor deze komende fittie die gaat knabbelen aan het imago van Ali B.