Connect with us

Showbizz

Deze Temptation-ster overtreft Fabiola en geeft zelfs een ΟnlyFans feestje

Fabiola Volkers wendde zich enkele weken terug tot het medium ΟnlyFans, waarop ze voor betalende abonnees nog verder gaat met pikante kiekjes dan ze al op haar Instagram doet. Maar het kan nóg gekker.

Select gezelschap

Temptation Island-verleidster Angelique Preud’homme, die in het afgelopen seizoen halverwege het leger der verleidsters kwam versterken, geeft namelijk zelfs een ΟnlyFans-feestje.

Wat er zich allemaal precies gaat afspelen op dit evenement is nog onbekend. Maar pittig klinkt het allemaal wel. “Als niemand anders het durft zal ik de stap maar wagen… Mijn eerste OnlyFans privé party! Mijn feestjes zijn zoals een film… met een happy end!”

Only rijke fans

Het feest vindt plaats op 12 september aanstaande, voor geïnteresseerden zijn er nog kaartjes beschikbaar. Het mag overigens wel wat kosten: 200 euro voor een normaal ticket, 500 euro voor een VIP-ticket. Er zijn in totaal (vanwege de corona-maatregelen) slechts 25 mensen welkom.

Voor Angelique is uit de kleren gaan overigens niets nieuws, want ze sierde al eens op de cover van de Belgische Plαyboy. Dat ze ondertussen ook nog werkt als verzorgster mag de pret niet drukken.