Connect with us

Viral

Meisje straft pester bruut af in school toilet! ‘Ze vroeg er zelf om’

Published

on

Een bekend gezegde luidt: “Meisjes plagen is kusjes vragen.” Toch kan een stevig pak slaag ook een optie zijn als het plagen te ver gaat, zoals bij het meisje in de video.

We zien het meisje in het zwart, ogenschijnlijk kalm blijvend terwijl haar rivaal haar tot het uiterste drijft. Maar dan, knal, barst de bom en pikt ze het niet langer. “En terecht, ze heeft er zelf om gevraagd,” luidt een van de reacties.

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat meisjes vaker slachtoffer zijn van verschillende vormen van pestgedrag, zoals roddelen, uitsluiting, het verspreiden van geruchten en zelfs direct geweld.

Het is belangrijk op te merken dat de gevolgen van pesten ernstig kunnen zijn, ongeacht het geslacht van de betrokkenen. Pesten kan leiden tot psychische problemen, een laag zelfbeeld, angst en depressie bij de slachtoffers.

[videopack poster=”https://todayviral.nl/wp-content/uploads/2023/07/17809876120698547872-1.jpg” width=”720″ height=”480″]https://todayviral.nl/wp-content/uploads/2023/07/m2-res_480p.mp4[/videopack]

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending