Connect with us

Funny

Fantastisch nieuws: Door witte wijn val je af

Published

on

Een heerlijke glas witte wijn op een lekkere warme dag. Vind jij dit ook net zo lekker als wij? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou! Recent onderzoek heeft aangetoond dat jij je niet schuldig hoeft te voelen na een glas witte wijn.

Onderzoek
De studie werd uitgevoerd aan de universiteit van Washington en aan Harvard University. Blijkbaar zorgen twee glazen witte wijn voor het slapengaan dat je tijdens je slaap vet gaat verbranden. Zo gaat het de ontwikkeling van nieuwe cellen neutraliseren. Goed nieuws, want het bikiniseizoen gaat bijna van start. Zo weet je meteen wat je moet bestellen als je ’s avonds nog een terrasje doet.

Ja, je leest het goed. Door het drinken van witte wijn, vlak voor je gaat slapen, gaat je lichaam vet verbranden. Kortom: Slapend afvallen. Maar er zijn nog meer voordelen.

Wijn stilt namelijk de trek naar ongezonde snacks. Natuurlijk geldt wel voor dit alles met mate, maar als ik het goed begrijp hebben we hier te maken met een win-win situatie!..

Ook rode wijn scoort nog steeds goed
Aan de universiteit van Alberta in Canada hebben ze dan weer aangetoond dat een glas rode wijn gelijk is aan een uurtje intensief sporten. Horen we dat goed? Natuurlijk moeten we dat een beetje relativeren. We zien het nog niet snel gebeuren dat je een doktersvoorschrift voor een wijnkuur krijgt, maar een glaasje af en toe kan zeker geen kwaad.

Fantastisch nieuws toch!? Deel dit met je vrienden en familie met wie jij voortaan een glaasje wijn gaat drinken! Uiteraard wel met mate!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending